Omruilen of retourneren

1Alleen producten in de originele verpakking worden geaccepteerd. Producten die als set worden gekocht moeten als set worden geretourneerd.
2Voeg een kopie van de order toe, met uw naam en adres en reden van retournering.
3Zend het pakket naar :
Schiedamsedijk 38, 3134KK Vlaardingen
4Laat ons via email weten dat het pakket is verzonden door track & trace code te mailen naar sales@united-webshops.nl


Klanten hebben het recht om gekochte artikelen te retourneren zonder de reden te definiëren binnen 14 (veertien) kalenderdagen vanaf het moment waarop ze deze artikelen van de Verkoper of de vertegenwoordigers van de Verkoper hebben ontvangen. De artikelen kunnen worden geretourneerd als deze in originele staat zijn behouden.
Om de artikelen te retourneren, moet de klant de kopie van het aankoopbewijs indienen.
Regels voor het retourneren en uitwisselen van artikelen met ontdekte defecten:
Klanten hebben het recht om eventuele ontdekte gebreken aan de verkoper te melden en te vragen deze binnen 30 (dertig) kalenderdagen na ontvangst van de artikelen van de verkoper of de vertegenwoordigers van de verkoper te corrigeren. De enige uitzondering zijn gebreken die worden veroorzaakt door onjuiste behandeling van de artikelen door de klant. Klanten hebben het recht om artikelen te weigeren en om terugbetaling van geld te vragen. In dit geval moeten de artikelen aan de verkoper worden geretourneerd in de originele staat.