IDEAT 20 ans, Contemporary Life

69,90
9783961711987
Voorraad
+

De jubileumeditie van IDEAT, het ongeëvenaarde tijdschrift van ontwerp en inrichting. Een prachtig portfolio van mode, decor en architectuur gepresenteerd met een onberispelijk esthetisch gevoel, modern en elegant tegelijk.

IDEAT viert zijn 20-jarig jubileum: 360-graden creativiteit.

In het landschap van ontwerp en inrichting werd IDEAT, opgericht in 1999 door Laurent en Anne-France Blanc, altijd als een uitzondering gezien. Het tijdschrift neemt een unieke plaats in tussen publicaties, waaronder decoratie, reizen, design, architectuur, fotografie en hedendaagse kunst. Interdisciplinaire breedte vormt de kern van de redactionele benadering. Moderniteit is haar doctrine. Van interviews met de grootste architecten of ontwerpers van het moment tot een rapport van een trendy interieurontwerper, van de 40 topadressen in de metropool van het moment tot retailaanbevelingen die naadloos meubels en mode samenvoegen, 20e-eeuws design en de nieuwste hightech knowhow, IDEAT wekt nooit nieuwsgierigheid op, voedt de verbeelding en verrijkt de culturele kennis van professionals en het grote publiek. Design, internationale architectuur, interieurontwerp, mode, winkelen, stedentrips: IDEAT brengt zijn lezers dicht bij zijn culturele bronnen en inspireert hun nieuwsgierigheid en creativiteit.

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum presenteert IDEAT deze boekuitgave van het jubileumnummer van mei. De publicatie bevat alle standaardcolumns van het tijdschrift naast nooit eerder gepubliceerde decorrapporten, stadsgidsen die het spel een stap voor zijn en een terugkeer naar enkele van de mooiste iconen van de ontwerpgeschiedenis. Een prachtig portfolio - zo divers en levendig als IDEAT altijd is, waanzinnig eigentijds en absoluut onmisbaar!

Vergelijkbare prijs

Elliott Erwitt, Cuba
9783961710393
69,90
BMW Motorrad
9783832732547
69,90