Adam Katz Sinding, Live from F*cking Everywhere

40,00
9783961711994
Voorraad
+

Het vervolg op het succesvolle eerste boek This is Not a F *cking Street Style Book van Adam Katz Sinding. Een must-have boek voor iedereen die gepassioneerd is door reisfotografie en architectuur. Met tekstuele bijdragen van de Berlijnse modeontwerper Errolson Hugh en Adam Katz Sinding

Live verslaggevend reist fotograaf Adam Katz Sinding (voorheen bekend als Le 21ème) de wereld rond om de fashion-tijdgeest te documenteren. Als Instagram-hit legt hij mode-weken vast, idolen op de landingsbaan, de volgende grote trends, smaakmakers en in het bijzonder streetstyle.

Zijn eerste teNeues-boek This is Not a F *cking Street Style Book bevatte een samengestelde verzameling van enkele van zijn beste beelden, die zowel backstage bij shows als op straat werden gemaakt. In deze nieuwe publicatie verbreedt Sinding zijn bereik en verkent hij cultuur en oriëntatiepunten met hetzelfde verfijnde oog dat hij gebruikt om mode te fotograferen. In het afgelopen jaar heeft hij door meer dan 35 landen over de hele wereld gereisd en een adembenemend aantal prachtige foto's gemaakt die de essentie van een plek vastleggen, zoals alleen hij die zou herkennen. Samen met zijn foto's bevat het boek bijdragen van Errolson Hugh en biedt het een uniek inzicht in de eigenaardige geest van Adam Katz Sinding zelf, zijn obsessieve trainingsgewoonten en het culturele fenomeen dat hij in de loop der jaren is geworden.

Adam Katz Sinding, voorheen bekend als Le 21ème, is een in Amerika geboren fotograaf uit Kopenhagen. Als ware innovator op het gebied van street-style fotografie sinds 2003, brengt Sinding het grootste deel van het jaar door met het documenteren van de fashion tijdgeest. Wanneer hij geen mode-evenementen fotografeert in alle uithoeken van de wereld, schiet hij grote campagnes en hoofdartikelen, geeft hij lezingen en begint hij aan epische fietstochten langs de rivier.

Vergelijkbare prijs

Paradise Found, Gardens of Enchantment
9783832733322
39,90
Boekenstandaard klein
4502
39,95
Insecta
9783961710003
39,90