PayPal

11/11/2014
door Stefan van der Vliet
To set PayPal Website Payments Standard account in Merchium:
  1. In the administration panel, go to Administration > Payment methods.
  2. Click the + button on the left.
  3. In the opened window, enter PayPal into the Name text input field, select PayPal in the Processordrop-down select box, enter the necessary description and surcharge values into the corresponding input fields, upload an image if necessary.

Embed Merchium into a custom website

09/11/2014
door Stefan van der Vliet

Note: Make sure your site allows you to embed external JavaScript code. If you are using a site generator service, this may not be allowed.

  1. Log in to your Merchium admin panel and go to Design → Layouts.

Ice is Black by Laurent Baheux

07/11/2014
door test test

Ice is Black

Van majestueuze gletsjers tot enorme bevroren vlaktes zover het oog reikt, ijs is net zo belangrijk voor de ecosystemen van de wereld als water, lucht en bomen. Toch wordt zijn aanwezigheid en vitale rol op aarde steeds meer bedreigd door de effecten van de opwarming van de aarde en de bevolkingsgroei - de inspiratie achter de nieuwste onderneming van de Franse fotograaf Laurent Baheux, Ice is Black. Via adembenemende zwart-witbeelden vangt Baheux 's werelds mooiste landschappen en de fascinerende dieren die ze bewonen. We komen dicht bij wezens en landschappen die uit de tijd lijken te zijn gehaald. Genomen in zulke afwisselende landen als Noorwegen, IJsland en Canada, presenteren de beelden van Baheux ijsberen en hun welpjes, vosjes die stoeien in sneeuw en zeehonden die ijskoude wateren bevaren. Terwijl de foto's een suggestieve schoonheid uitstralen, handelen ze ook om actie te ondernemen om deze prachtige ijzige landen en de wezens die erop vertrouwen te beschermen.